Sturm Café, Psy’Aviah och Kitka klara för Alternativfesten 2023!


Vi är oerhört glada att redan nu kunna meddela årets första bokningar till Alternativfesten 2023, som går av stapeln 10-11 november på Kulturcentrum i Sandviken! Först ut är inga mindre än Gävle-baserade Sturm Café, som med sin dansanta och minimalistiska EBM lär få Musikverket att gunga!

Vi är också oerhört glada att kunna välkomna Belgiska Psy’Aviah till Alternativfesten, vilket blir deras andra Sverige-spelning genom tiderna. De har verkat i gränslandet i den subkulturella elektroniska musikens olika genrer och släppt mängder av studioalbum genom åren. Live har bandets grundare Yves Schelpe  sångerskan Marieke Lightband och gitarristen Ben Van de Cruys med sig.

Slutligen välkomnar vi till årets line up elektroniska popduon Kitka från Sundsvall! I vår åker de till Japan på turné, men i höst får vi alltså se dem på scen i Sandviken.

Boka in datumen i kalendrarna! Vi välkomnar musiker, dansare och konstnärer till Alternativfesten, så om ni är intresserade att medverka, skicka in en presentation så kanske det kan bli möjligt.

EDIT: Psy’Aviah har tyvärr tvingats ställa in sin konsert.