Morlocks

Morlocks opererar i de tveksamt kartlagda gränslanden mellan det kollektiva undermedvetna, paradoxala multiversum och det dåliga världssamvetet.

I sällskap med mediaskadade odöda, galna vetenskapsmän, kaosgudinnor, ekivoka pansarvagnar, ljusskygga uråldriga brödraskap, vresiga prisjägare, hemliga poliser, bindgalna sektledare, uppgivna Elohim, fladdermöss och små jävla troll går resan antingen via sinistert spejande i skuggorna eller hänsynslösa vansinnesfärder i bulldozer mellan kallt krig, yttre rymden, radioaktiv ödemark, Roms katakomber och onämnbara dimensioner bortom Unknown Kadath.

Gyllene äpplen är färdkost på vägen som kantas av storslaget kreativt kaos samt en ond, bråd kärlek till oäkta bastarder av industrirock, retrofuturism, maskiner, symfoni och heresi.

Morlocks är för närvarande i slutproduktionen av sitt efterlängtade tredje album ”Praise the Iconoclast” som kommer att bli tillgängligt för de intet ont anande breda massorna närhelst gudarna önskar, och enligt snacket på gatan kommer kvällen att erbjuda flertalet smakprov från densamma. I juni 2022 kommer bandet att turnera med inga mindre än KMFDM under de sistnämndas spelningar i Norge och Sverige. På scen gästas bandet av ingen mindre än Mattias Johansson (Project Grudge, Biomekkanik, Machinista) på gitarr. Men ni behöver inte vänta till 2022 för att se dem. Detta är det första livegiget med Morlocks på väldigt länge och ni möter dem på Alternativfesten 2021!