Workshop med RTSI – Rätten Till Subkulturell Identitet

Workshop med RTSI

RTSI – Rätten Till Subkulturell Identitet arbetar mot diskriminering av subkulturer. RTSI arbetar för att öka kunskap och medvetenhet om subkulturernas situationer i samhället och för att motverka fördomar, diskriminering, intolerans och hatbrott. Just nu arbetar RTSI med ett omfattande Arvsfondsprojekt som heter ” En kunskapsfråga”.
I samband med Alternativfesten i Sandviken kommer RTSI att hålla en workshop som är öppen för alla som vill delta. Under workshopen kommer ni att få själva diskutera och utmana era fördomar.

”I workshopen kommer att använda oss av material som vi arbetar med tillsammans med The Sophie Lancaster Foundation i England, vilka har gjort ett enormt påverkansarbete under åren.”
Workshopen hålls av Rebecca Blom, en av RTSI-initiativets medarbetare och vi kommer även gästas av projektledaren och frontfiguren för RTSI: Kari Berg.

Datum: 10 november.
Tid och plats: utlyses separat i programmet för Alternativfesten – alternativfesten.se
Ålder: Workshopen är öppen för alla åldrar (rekommenderas från 13 och uppåt) .

Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller om du inte föranmält.
Om du vill ha en garanterad plats, maila till info (a) rtsi.se med ditt namn och mail eller tel eller kontakta rtsi via deras kontaktformulär.