Nya bokningar till Alternativfesten!

Äntligen dags för programsläpp nummer två för Alternativfesten! Vi utökar programmet med bland annat dans, litteratur och workshops. Vi har äran att samarbeta med Kulturföreningen Roslagskretsen och Madeleine Holmlund, som även är konstnärlig ledare för Uma Obscura-festivalens dansprogram. Hon kommer vara konstnärlig ledare även för det dansprogram som presenteras på Alternativfesten i november, samt även själv uppträda under programpunkten ”Höstblot”, under namnet krAaFusion tillsammans med Marlen Sunna och Caroline Landberg.

En annan spännande dansakt är Misty Moon. De utforskar olika stilar inom tribal fusion bellydance och deras uppträdanden har inspirerats av naturväsen, steampunk, gotisk mystik, vikingar, cabaret m.m. med fokus på dramatiskt uttryck i både dans, musik och kostym. Vi kommer även till årets festival ha ett litteraturarrangemang på temat skräckromantik då vi sätter upp ”Northern Abbey” med bland annat skrivarworkshop och högläsning. Vi har även äran att gästas av RTSI-initiativet. RTSI står för Rätten Till Subkulturell Identitet och de arbetar mot diskriminering av subkulturer. RTSI kommer att hålla en workshop i samband med festivalen.

Ni kan läsa mer om allt spännande som händer på program-sidorna här på hemsidan. Inom kort kommer vi släppa ännu fler programpunkter. Sprid ordet till vänner och bekanta och boka in datumen i kalendern!